Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сонцезахисний крем із пробіотиками Beauty of Joseon СПФ 50+ PA++++ не тільки надійно захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, а й доглядає за шкірою.
Санскрін має легку текстуру, не обтяжує та не вибілює шкіру. Підходить для всіх типів шкіри, в тому числі для чутливої.
Максимальний захист від сонця досягається завдяки сучасним хімічним фільтрам, які попереджують негативний вплив ультрафіолету.
Екстракт рису (30%), комплекс пробіотиків та ніацинамід забезпечують зволоження шкіри, зміцнення захисних властивостей шкіри та покращують тон обличчя.
Дія:
- надійно захищає від шкідливого впливу UVA та UVB променів
- зволожує та пом'якшує шкіру
- має антиоксидантну дію
- відновлює мікробіом шкіри
- підтримує еластичність та пружність
- покращує тон шкіри
- підходить під макіяж
Спосіб застосування:
Нанести достатню кількість сонцезахисного крему на шкіру на останньому етапі догляду за 10-20 хвилин до виходу на вулицю або нанесення макіяжу.
Можна використовувати в якості денного крему.
Склад:
Water, Oryza Sativa (Rice) Extract (30%), Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Monascus/Rice Ferment, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol,Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactobacillus/Rice Ferment, Aspergillus Ferment, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate.